CAMELBAK® BEDRUKKEN OF GRAVEREN

 

 CUSTOM CAMELBAK® VOOR SCHOLEN  

Het is belangrijk om voldoende te drinken per dag, we weten het allemaal als geen ander. Dit geldt natuurlijk vooral voor kinderen, die met name gestimuleerd moeten worden om vanaf jonge leeftijd gezond te drinken, bij voorkeur water. Het is voor iedereen beschikbaar en beter dan de zoete frisdranken die vaak mee gaan naar school.

Een school kan introduceren om bijvoorbeeld vanaf 4 jaar elk kind een CamelBak® drinkfles te verstrekken, met de naam van de school op de fles gedrukt. Daarnaast kan gewerkt worden met een veelheid van kleuren, zodat iedere klas een eigen kleur heeft. De juffrouw of meester kan dan stimuleren om vooral water te drinken en tevens zicht houden of er voldoende wordt gedronken. De customised CamelBak® staat direct bij het kind en is altijd beschikbaar. Mocht de fles een keer omvallen, dan zal de fles niet lekken, waardoor alles vochtig wordt. Wil je een vraag droppen, dan stuur je een mailtje.

Voor de kleinere kinderen

Voor kleine kinderen vanaf 4 jaar adviseren wij de CamelBak® Eddy+ Kids drinkfles van 400 ml. Deze fles is voorzien van een makkelijk te wisselen drinktuitje. Mocht die door overijverig kauwen beschadigd raken, is de fles snel weer in orde te maken met een reserve drinktuit. Wij hebben  die drinktuitjes altijd in voorraad en kunnen die direct leveren. Ze kunnen natuurlijk direct met de customised bestelling mee worden geleverd, dan heb je ze maar voorhanden.

Voor de grotere kinderen

Voor wat grotere kinderen adviseren wij de CamelBak® Eddy+ drinkfles van 600 ml. Die zijn nog steeds handzaam en kunnen eenvoudig mee worden genomen als er van klas gewisseld moet worden, of als de kinderen vertrekken naar de gymzaal. Uiteraard staat het je vrij om te kiezen voor 750 ml of 1000 ml flessen. Deze flessen zijn er evenzo in diverse kleuren.

VRAAG EEN OFFERTE
E-mailen
Bellen