CAMELBAK® BEDRUKKEN OF GRAVEREN

 

CUSTOM RUBYTEC RVS DRINKFLESSEN  

rubytec-logo-nomargin
rubytec-logo-nomargin


Rubytec toont dat een wat minder bekend merk ook ineens goed voor de dag kan komen. Deze praktische drinkfles combineert een prettige drinktuit met optimale isolatie van een vacuüm in dubbelwandig rvs waardoor koude vloeistoffen urenlang koud blijven. 

  • De BPA-vrije dop heeft een smalle drinktuit is volledig lekvrij dankzij de siliconenafdichting. 
  • De schroefdraad loopt binnenin voor een prettige lipaansluiting en voorkomt zo morsen tijdens het drinken. 
  • De drinkdop kan in positie worden vastgezet om makkelijk te drinken. 
  • De draaglus kan een aan carabiner worden vastgemaakt. 
  • De brede opening is praktisch bij het schoonmaken of als u de fles vult met ijsblokjes of stukjes fruit. 
  • De extra dikke dubbele rvs-wand doorstaat vele jaren ruw gebruik en bespaart u daarmee het gebruik van talloze wegwerpflesjes. 
  • De Double Wall-fles is voorzien van een unieke Getter om het vacuüm jaren in stand te houden. 


Customised Rubytec ligt dus voor de hand. Overigens zal bij een gepersonaliseerde drinkfles van Rubytec het merklogo minder groot en prominent aanwezig zijn. Het toont in de voorbeelden perfect een strakke lasergravure.

 

550 ml

Rubytec dop

1100 ml


De flessen zijn er met inhoud van 550 en 1100 ml en kunnen bedrukt worden of voorzien van een lasergravure. Meerdere kleuren leverbaar. Bij de offerte geven wij altijd op, welke kleurmogelijkheden op dat moment voldoende voorradig zijn.

Rubytec HotShot

De custom Rubytec HotShot wil jij toch ook. Handzaam en super praktisch. De Rubytec HotShot is een roestvrijstalen vacuüm isolatiebeker om koude dranken langdurig koud te houden en warme dranken een paar uur warm te houden. Hij is 100% lekvrij, ook ondersteboven in een tas en dus zeer geschikt om mee te nemen naar o.a. het werk en school, in de auto of in een tas. Perfect dus voor onderweg, past in de meeste koffiebekerhouders. Ook past de HotShot onder bijna elk koffieapparaat. De beker is gemaakt van 0,5mm extra sterk 18/8 roesvrijstaal en is voedselgeschikt en gemakkelijk schoon te maken. De dop mag in de vaatwasser, de beker met de hand schoonmaken. 100% recyclebaar. 2 maten verkrijgbaar, 200 en 350 ml inhoud.


200 ml

HotShot dop

350 ml

E-mailen
Bellen