CAMELBAK® BEDRUKKEN OF GRAVEREN

 

CAMELBAK® LASERGRAVEREN

CamelBak® vacuüm insulated drinkflessen lasergraveren

Gaan we binnenkort de CamelBak® RVS drinkflessen lasergraveren voor jou? In heel veel situaties wordt hiervoor gekozen. Niet omdat het beter is, maar omdat het een ontzettend mooi eindresultaat oplevert. De poedercoating wordt weg gebrand door de laser, waardoor het blanke roestvrijstaal van de drinkfles weer tevoorschijn komt.

Lasergraveren is een mooie en relatief nieuwe techniek voor het bedrukken van (metalen) producten zoals de roestvrijstalen CamelBak® drinkflessen met teksten of afbeeldingen. Bij lasergraveren brengt een laser een permanente verdiepte gravure aan die onuitwisbaar is. Door de precisie waarmee de laser kan worden aangestuurd, kan er heel fijn gewerkt worden en is de kwaliteit van de gravure enorm hoog. Met lasergraveren kan je rvs drinkflessen een enorm luxe uitstraling geven of bijvoorbeeld een award laten maken voor mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd.
Deze techniek is schoon en milieuvriendelijk!

Een impressie van het aanbrengen van een lasergravure, krijg je hier.


De tritan polyester CamelBak® kunnen we ook laseren

We hebben diverse testen gedaan om de polyester drinkflessen ook te kunnen laseren. Die testruns hebben we met een positief resultaat kunnen afsluiten. Wanneer je plannen hebt om de drinkfles te voorzien van een tekst of een tekstlogo, dan is dit een hele mooie optie om de flessen een unieke elegante uitstraling te geven. Voor een logo-plaatje adviseren wij om te gaan voor digitale print of tampondruk.

E-mailen
Bellen