CAMELBAK® BEDRUKKEN OF GRAVEREN

 

  CUSTOM DRINKFLES PROJECTEN  

Hier zullen we met regelmaat een indruk geven van de door ons uitgevoerde projecten voor onze klanten. Je leest daarbij om welk type personalisering het gaat. De fleskleur kiest de klant zelf, maar zal altijd afhankelijk zijn van het beschikbare aantal op het moment van bestellen.

CHARLIE COMPAGNIE

Deze klant deed een aanvraag voor roestvrij stalen drinkflessen en tevens voor tritan polyester drinkflessen. Uiteindelijk viel om budgettaire redenen de keuze op tritan polyester. Deze hebben we voorzien van een 1-kleurig logo in een stijlvolle coolgrey-03 kleur. Op de military green flessen gaf dit een erg mooi resultaat. Voor de klant hebben we het logo geschikt gemaakt voor de bedrukking, omdat het logo oorspronkelijk fullcolor was. Uitvoering: 1 kleur logo middels digitale rondprint.


DROS

Omdat we een project voor een andere overheidsdienst netjes en snel hadden uitgevoerd, was een klant getriggerd om een project te starten voor de medewerkers. Het zou gaan om roestvrijstalen drinkflessen van 600ml. Nadat we een mooie lasergravure test gedaan hadden op basis van een aangeleverde layout, konden we starten om de order verdeeld over meerdere kleuren drinkflessen op te starten. Uitvoering: logo lasergravure met extra persoonsnaam.


Leucq! Creative Services

We kregen de vraag om een aanbieding voor deze klant te maken, wat resulteerde in een opdracht voor 50 stuks Eddy+ 600 ml drinkflessen in de kleur charcoal. Binnen een week na goedkeuring van het ontwerp, leverden we de drinkflessen al uit. Een zeer tevreden klant, zowel met het resultaat van de bedrukking alswel de snelheid van levering. Uitvoering: 1 kleur logo middels tampondruk. Leuk? Ga naar Leucq!


431 Herstel Peloton

431 Herstel peloton ondersteunde op 09-05-2018 de herdenking op het Russisch ereveld in Leusden met dragers en erewachten.

Het ereveld is onder meer de laatste rustplaats van 101 Sovjet-Russische soldaten, die in september 1941 aan het Oostfront krijgsgevangen waren genomen. Deze soldaten, waren vooral afkomstig uit de Centraal-Aziatische Sovjetrepublieken, zoals Oezbekistan. Ze liggen in de buurt van Amersfoort begraven, omdat de Duitsers de groep in 1941 met de trein naar Kamp Amersfoort (in de gemeente Leusden) had overgebracht. Uitvoering: 1 kleur logo middels digitale print

AQB - AQE

Voor deze klant maakten we 2 stijlen flessen, 1 voor AQB en je raadt het al 1 voor AQE. Qua uitvoering redelijk identiek, qua kleur net even anders en qua boodschap eveneens. We hebben geen website kunnen vinden, dus kunnen helaas geen link plaatsen. Uitvoering: 2 kleuren logo middels digitale print

 
E-mailen
Bellen