CAMELBAK BEDRUKKEN OF GRAVEREN

 

  CUSTOM DRINKFLES PROJECTEN  

Hier zullen we met regelmaat een indruk geven van de door ons uitgevoerde projecten voor onze klanten. Je leest daarbij om welk type personalisering het gaat. De fleskleur kiest de klant zelf, maar zal altijd afhankelijk zijn van het beschikbare aantal op het moment van bestellen.

Leucq! Creative Services

We kregen de vraag om een aanbieding voor deze klant te maken, wat resulteerde in een opdracht voor 50 stuks Eddy+ 600 ml drinkflessen in de kleur charcoal. Binnen een week na goedkeuring van het ontwerp, leverden we de drinkflessen al uit. Een zeer tevreden klant, zowel met het resultaat van de bedrukking alswel de snelheid van levering. Bedrukking: 1 kleur tampondruk. Leuk? Ga naar Leucq!


431 Herstel Peloton

431 Herstel peloton ondersteunde op 09-05-2018 de herdenking op het Russisch ereveld in Leusden met dragers en erewachten.

Het ereveld is onder meer de laatste rustplaats van 101 Sovjet-Russische soldaten, die in september 1941 aan het Oostfront krijgsgevangen waren genomen. Deze soldaten, waren vooral afkomstig uit de Centraal-Aziatische Sovjetrepublieken, zoals Oezbekistan. Ze liggen in de buurt van Amersfoort begraven, omdat de Duitsers de groep in 1941 met de trein naar Kamp Amersfoort (in de gemeente Leusden) had overgebracht.

AQB - AQE

Voor deze klant maakten we 2 stijlen flessen, 1 voor AQB en je raadt het al 1 voor AQE. Qua uitvoering redelijk identiek, qua kleur net even anders en qua boodschap eveneens. We hebben geen website kunnen vinden, dus kunnen helaas geen link plaatsen.

 
E-mailen
Bellen