CAMELBAK® BEDRUKKEN OF GRAVEREN

 

  OVER ONS  

JouwDrinkfles is een handelsnaam van Van Rossum Trading BV net zoals TeamwearXperts, NekwarmerMakers en 515Shop. Customised CamelBak® bedrukken of graveren is ondergebracht bij JouwDrinkfles. Een custom CamelBak® project is bij ons in goede handen. 
Van Rossum Trading BV werd opgericht in 1993 en is sinds het jaar 2000 erg actief met customised projecten in diverse richtingen. Hierdoor weten we waar het over hebben. Jouw project is bij ons zeker in goede handen. Het is onze missie om jou blij te maken met CamelBak bedrukken.

Onze werkwijze is helder. Je ontvangt altijd een all-in prijs van ons. No-nonsense en geen verdere aanslag op je budget. We zijn in staat tot verrassend snelle leveringen. Wanneer er sprake is van een extreem strakke deadline, proberen we dat toch binnen de normale procedure te regelen. Soms moeten we echter gebruik maken van een koerier als Fedex, wat natuurlijk duurder is.  Die extra kosten belasten we dan aan je door. We zullen dat altijd vooraf aan je melden.
Besluit je om een CAMELBAK of RUBYTEC te laten bedrukken of lasergraveren, dan is JouwDrinkfles jouw beste optie.

Wij doen meer! Onderstaande activiteiten rekenen wij eveneens tot de onze:

TeamwearXperts
TeamwearXperts bevat een BeNeLux handelsagentschap voor teamwear voor wielersport en loopsport / triathlon. We ontwerpen en produceren teamkleding vanaf lage aantallen en kunnen verrassend snel leveren. Bezoek eens de TeamwearXperts website.

                                  Nekwarmermakers

NekwarmerMakers verzorgt en levert nekwarmers van de merken BUFF®, RPM en TWEX met een volledig customised bedrukking. Ruime mogelijkheden, een creatief team en snelle levering van mooie marketingtools. Kijk op de Nekwarmermakers website.

                                    515shop.nl

Als laatste bevelen we aan onze webshop met mooie producten voor sport en outdoor, genaamd 515shop. Naast de eigen webshop zijn we eveneens extern verkoper via het platform van Bol.com. Een belangrijk deel van ons assortiment wordt daar aangeboden.

515Shop is eveneens reseller van het merk CamelBak®. Binnen de webshop vind je alle CamelBak® producten en accessoires uit de actuele collectie Sports. De producten die JouwDrinkfles voor jou kan produceren, kun je daar zien in de dessins uit de actuele collecties van het merk CamelBak®

 

Passion | Performance | Perfection

 


 

 

 

 


E-mailen
Bellen