CAMELBAK® BEDRUKKEN OF GRAVEREN

 

  HET BIJZONDERE ONTSTAAN VAN CAMELBAK®  

Hoe is CamelbaK® ontstaan?

Een idee geboren uit de meest menselijke basisbehoefte - dorst! Fiets enthousiasteling Michael Eidson is met een wegwedstrijd bezig genaamd "The Hotter 'N Hell", een gruwelijke wedstrijd van 100 mijl in de zomerse hitte in Wichita Falls, Texas. Water is vitaal om de race te overleven, terwijl er sporadisch een plek is om water aan te vullen. Eidson, een medische technicus besluit om een infuuszak te vullen met water en doet die in een lange witte sok. Vervolgens doet hij die samen in de achterzak van zijn shirt. Het slangetje hangt hij over zijn schouder en zet het vast met een wasknijper.

Handsfree hydratatie is geboren! Eidson kan tijdens het fietsen drinken terwijl de overige renners hem uitlachen en zelf liggen te stuntelen met hun bidon. Tegenwoordig zijn dat degenen, die met een CamelBak® drinksysteem op hun rug rijden!


De CamelbaK voor bedrijven

Een CamelBak® drinkfles voor bedrijven of instellingen is, als eerder aangehaald, een eenvoudige methode om de plastic afvalstroom sterk te reduceren. Dat is ontzettend hard nodig. Samen zorgen we voor een ontzettende berg plastic afval. Gelukkig worden we ons steeds bewuster om die afvalstroom meer en meer te verminderen of beter te scheiden. Maar het is een simpel gegeven dat als je CamelBak® drinkflessen voor een bedrijf hebt, je automatisch al minder intern afval hebt. Bovendien heeft iedereen zijn eigen CamelBak® drinkfles en dat is wel zo hygiënisch.

JouwDrinkfles kan al een custom CamelBak® project voor je opstarten vanaf 25 stuks. Ben je nu op zoek naar een lager aantal? Vul toch het juiste aanvraagformulier in en we kijken wat we voor je kunnen doen.


 


E-mailen
Bellen