CAMELBAK® BEDRUKKEN OF GRAVEREN

 

  CAMELBAK® BEDRUKKEN, HOE WERKT DAT?  

De proces-omschrijving is identiek voor elke drinkfles die JouwDRINKFLES aanbiedt, of het nu gaat over CamelBak® bedrukken of Rubytec lasergraveren.

De order plaatsen

Je hebt onze offerte ontvangen en gaat ermee akkoord. Dat vinden we natuurlijk erg fijn. We doorlopen nu de volgende stappen:

  • We sturen je een relatie-formulier toe. Dat vul je volledig in en stuurt het z.s.m. via e-mail retour.
  • Op basis van je relatiegegevens wordt de order aan je bevestigd.
  • Je dient nu conform de orderbevestiging de (deel)factuur aan ons te voldoen.

Het ontwerpstadium

  • We ontvangen een opgave van de gewenste kleuren op basis van PMS (Pantone) kleurnummers. Als deze niet bekend zijn, kunnen we op basis van overleg de beste kleuren vaststellen. Op verzoek begeleiden we je in dit traject.
  • We ontvangen de logo bestanden als vectorbestanden. Bekende bestandsformaten hiervoor zijn o.a. .ai; .eps of pdf. Bij twijfel vraag het ons aub. Niet vectorbestanden als .jpg of .pms kunnen wij niet gebruiken, omdat we dan de kwaliteit niet kunnen garanderen.
  • Logo-bestanden van onvoldoende kwaliteit kunnen we eventueel reconstrueren tegen uurtarief. Deze service kunnen we bieden maar dit heeft echter niet onze voorkeur, daar moeten we eerlijk in zijn.
  • Je stuurt JouwDRINKFLES een idee van het ontwerp toe of we spreken het telefonisch met je door. We helpen je graag om het mooiste visuele resultaat te krijgen.

Voor een custom CamelBak® project wordt de drukproef op de juiste fles of evt. meerdere varianten aan je voorgelegd. Je kijkt wat je het mooist vindt en dat passen we desgewenst nog verder voor je aan. 

De goedkeuring van het ontwerp

Zodra het ontwerp 100% akkoord is voor je, keur je het schriftelijk goed via e-mail. Formeel ligt het ontwerp dan vast voor de opstart van de productie. Nu kunnen we de productie van de gepersonaliseerde drinkfles bij de fabrikant van je keuze gaan starten. Zodra dit gebeurt is, kunnen we niets meer aan het ontwerp veranderen.

De productie van je order

De drinkflessen staan voor je gereserveerd in de juiste kleur. Ze worden in productie genomen, mits je (deel)betaling is ontvangen. Inmiddels zijn ze aan onze externe drukker of graveerder gestuurd. Vertraagde betaling kan de levertijd verlengen. Wij wijzen iedere aansprakelijk hiervoor bij voorbaat af!

De uitlevering van je order

Door de drukker of graveerder wordt elke order geïnspecteerd voorafgaand aan de levering. De custom CamelBak® order wordt direct vanaf de drukker of graveerder geleverd. Dit bespaart een aantal dagen. Eventuele meerkosten voor een koerier voor spoedlevering worden na opgave volledig doorbelast.

Wat indien er een deadline is?

Wanneer wij over je deadline geïnformeerd worden, vragen we vooraf bij de drukker na of de levertijd haalbaar is. Zo ja, is er niets aan de hand. Indien het onmogelijk is, koppelen we de kortst mogelijke levertijd aan je terug. Als je daarmee uit de voeten kunt, dan hanteren we die levertijd. In geval van een korte deadline, dien je zelf snel te schakelen voor de snelle voortgang van het proces! Heb je nu al een vraag hierover? Neem dan nu contact op.

Beschik je over eigen teamkleding?

Het zou kunnen dat je al over teamkleding beschikt. TeamwearXperts kan dit volledig voor je verzorgen, wanneer je op zoek bent en nog geen clubtenue hebt. Interesse, vraag nu een offerte!


E-mailen
Bellen