CAMELBAK® BEDRUKKEN OF GRAVEREN

 

 BEDRUKTE CAMELBAK® IN JE BEDRIJF  

CamelBak® als marketingtool

Je hebt een brainstorm-sessie gehad over welke tool je kunt inzetten om je nieuwste marketing-campagne te ondersteunen. De bedrukte CamelBak® drinkfles is daar uitstekend geschikt voor. Voorzien van het bedrijfslogo vormen ze een stijlvolle tool om je campagne te ondersteunen. De CamelBak® aandachtstrekker zal zeker zorgen voor een succes.

Camelbak® als persoonlijke uitrusting

Als bedrijf of instelling krijg je er jeuk van om te zien hoeveel afval je veroorzaakt met alle plastic bekers of flesjes. Kijk eens wat het je jaarlijks kost! Een custom CamelBak® zou in dit geval dat probleem vrijwel oplossen. Met het ruime kleurenpallet kan elke afdeling zijn eigen kleur hebben. Herkenbaar voor iedereen. Gebruik je de CamelBak® Eddy+ drinkfles, dan voorkom je ook nog eens morsen op een buro of werkplek. Een glas water gaat nogal eens ondersteboven.

Camelbak® als relatiegeschenk

Wat wordt het? Weer een pen of aansteker? Nee dit keer kies je voor een gepersonaliseerde drinkfles van CamelBak® of Rubytec. Wedden dat je klant er blij van wordt? Je blijft in beeld, immers de fles zal intensief gebruikt worden en jouw bedrijfsnaam gaat continue in het rond.

CamelBak® bij opleveringen

In deze tijd van woningschaarste, ben je blij als je een nieuwe woning kunt bemachtigen. Een makelaars CamelBak®, projectontwikkelaars CamelBak® of bouwonderneming CamelBak® is een mooie attentie om aan kopers of nieuwe bewoners te overhandigen.

CamelBak® in instellingen

Wat ga je doen, telkens de bekers afwassen of kies je voor een custom drinkfles? De CamelBak® neem je makkelijk mee als je je ronde doet. Wordt je snel opgeroepen voor een calamiteit? Niks geen beker die blijft zwerven. Je drinkfles met logo is dicht, er kan niets mee gebeuren.

De onbegrensde drinkfles

De mogelijkheden voor CamelBak® zijn eigenlijk onbegrensd. Voor elke toepassing is er wel zo een drinkfles. Voldoende drinken is van levensbelang. De gepersonaliseerde CamelBak® met een vaste inhoud van 400; 600; 750 of 1000 ml is de stok achter de deur om te weten of je voldoende drinkt. Kijk en dat is nou mooi mee genomen. Laat het maar aan JouwDrinkfles over, die weten er wel raad mee.


E-mailen
Bellen