CAMELBAK® BEDRUKKEN OF GRAVEREN

 

  CUSTOM CAMELBAK® BLOG  

2023-11-13

Waardeer jij je medewerkers ook zo?

Wanneer je bovenstaande vraag met ja kunt beantwoorden, dan geven we je in overweging om je medewerkers te verrassen met een gepersonaliseerde CamelBak drinkfles.
Wil je laten zien waar ze werkzaam zijn, dan kun je het bedrijfslogo laten vermelden met daaronder bijvoorbeeld de naam van je medewerker. Je kunt ook volstaan met een drinkfles met alleen de naam van je medewerker erop.

Wat je ook kiest, wij weten zeker dat je iemand blij maakt. Daarnaast maak je je footprint veel kleiner, omdat je de afvalstroom van bijvoorbeeld plastic drinkbekertjes hier aardig mee terug kunt brengen. Je houdt de werkvloer opgeruimd, hoeft minder af te voeren en legt een stukje verantwoording bij iemand neer om secuur om te springen met de eigen drinkfles.

Afhankelijk van je budget kies je voor een roestvrij stalen fles met een lasergravure of voor een tritan polyester drinkfles met een mooie bedrukking. Aangezien de feestdagen met een razend tempo naderen is dit HET moment voor jou om te kiezen voor gepersonaliseerde CamelBak drinkflessen. Onze doorlooptijd is kort, dus wij fixen het voor jou, GOED en OP TIJD!

Trebron - 16:50:01 @ Customised | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.


E-mailen
Bellen