CAMELBAK® BEDRUKKEN OF GRAVEREN

 

  CUSTOM CAMELBAK® BLOG  

2021-11-12

Camelbak drinkflessen als marketingtool

Camelbak Eddy+ en Chute Mag drinkflessen worden hier meestentijds voor ingezet. Beide flessen zijn er in 400 ml, 600 ml, 750 ml en 1000 ml. Zo kun je zelf exact bepalen op basis van het beoogde doel, wat voor jouw marketingstrategie het beste past binnen de kaders om te komen tot een bedrukte Camelbak drinkfles.

Wat meer over de verschillen tussen Eddy+ en Chute Mag

Eddy+ is een fles voorzien van een rietje en een siliconen drinktuit. De fles hoef je niet te kantelen. Door aan het drinktuitje te zuigen, komt de vloeistof in kleine hoeveelheid naar boven. Zo kun je gedoseerd drinken.

Chute Mag is een fles met een grote draaidop. De dop klap je terug en wordt met een magneetje vast gehouden. Door de fles te kantelen, kun je ineens flinke slokken drinken. Na gebruik draai je de dop weer op de fles om deze af te sluiten.

De Camelbak kleur mogelijkheden:

Beide flessen zijn er in ontelbare kleuren. Als bedrijf kies je meestal voor een kleur passend bij je huisstijl. Hierbij dien je wel rekening te houden met de logo kleuren. In een aantal gevallen komt een logo beter uit op een neutrale fles als de clear ofwel kleurloos.
Op basis van het benodigde aantal checken we altijd of er voldoende voorraad is. Voor hele grote orders moeten we soms een combinatie maken van meerdere kleuren. Samen zoeken we naar de meest passende oplossing.

Waar wordt een logo geplaatst:

Een logo wordt altijd exact uitgelijnd boven het op de fles aanwezige Camelbak logo. Dat kan zowel verticaal als horizontaal. Bedrukking wordt gerealiseerd met digitale print of tampondruk. De drukker kijkt welke methode wordt gekozen. Wij werken met een vaste drukker en kunnen zo optimale kwaliteit garanderen. Aan een logo zijn maximale formaten verbonden. Om topkwaliteit te kunnen garanderen, hebben we altijd een vectorlogo nodig.

Trebron - 09:13:03 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.


E-mailen
Bellen