DE PROCESSEN NADER BESCHREVEN

JouwDrinkfles wil jou optimaal informeren over het bedrukken van drinkflessen of zoals je wilt over het lasergraveren van drinkflessen. Alleen zo kun je komen tot de juiste keuze van een gepersonaliseerde CamelbaK.

TAMPONDRUK NADER OMSCHREVEN

Bij de tampondrukkerij van JouwCamelbaK kun je terecht voor het bedrukken van verschillende CamelbaK drinkflessen. Dankzij de indirecte manier van drukken kan deze tampondrukkerij op vrijwel ieder fles uw logo of een andere afbeelding afdrukken. Ideaal natuurlijk voor promotiemateriaal waarmee u handig reclame kunt maken voor uw eigen bedrijf of instelling. 

  • Je profiteert van een hoge resolutie en scherp resultaat
  • Tampondruk is geschikt voor gekromde oppervlakten zoals de drinkflessen
  • Met tampondruk kun je ook meerkleurige druk realiseren

DIGITAAL PRINTEN

Met digitaal printen kunnen alle vlakke of licht gebogen vlakken bedrukt worden. Dit maakt de mogelijkheden ontzettend uitgebreid! De printers printen rechtstreeks op het product wat ook nog eens voorkomt dat er verspilling van inkt plaats vindt. Alles wordt full-color geprint in een zeer hoge resolutie.

De voordelen van deze methode:

  • zeer heldere kleuren
  • een mega scherpe weergave
  • Logo's worden perfect op de drinkflessen weergegeven

LASERGRAVEREN

Lasergraveren is een mooie en relatief nieuwe techniek voor het bedrukken van (metalen) producten zoals de roestvrijstalen CamelbaK drinkflessen met teksten of afbeeldingen. Bij lasergraveren brengt een laser een permanente verdiepte gravure aan die onuitwisbaar is. Door de precisie waarmee de laser kan worden aangestuurd, kan er heel fijn gewerkt worden en is de kwaliteit van de gravure enorm hoog.


Bij lasergraveren wordt er rechtstreeks een tekst of afbeelding op een materiaal of voorwerp aangebracht. Hierdoor is er dus geen dragermateriaal als bijvoorbeeld een sticker nodig. De techniek is nauwkeurig, schoon, duurzaam en milieuvriendelijk. Met lasergraveren kan je rvs drinkflessen een enorm luxe uitstraling geven of bijvoorbeeld een award laten maken voor mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd. CAMELBAK BEDRUKKEN?  
 Het platform voor bedrukte of lasergegraveerde drinkflessen 
E-mailen
Bellen