Het Camelbak drukproces

Belangrijk is om je vooraf te informeren over het minimumaantal vanaf waar we je een offerte kunnen maken. Dat ligt bij 25 stuks Onder dit aantal is het meestal niet zinvol om een prijs bij je neer te leggen. De opstartkosten van een bedrukking zijn relatief hoog en die drukken dan volledig op een klein aantal drinkflessen. De prijs per drinkfles zal daardoor aanzienlijk zijn.

Wil je toch een prijs voor bijvoorbeeld 5 flessen voor een jubileum of iets dergelijks, dan kun je een prijs opvragen. Je weet nu vooraf, dat de prijs forser zal zijn dan bij het minimum van 25 stuks.

Een customised Camelbak project starten

Zijn we tot een overeenkomst gekomen, dan maken we eerst een drukproef. Die ontvang je per e-mail. Alles ok? Bevestig dat dan schriftelijk per e-mail. Iets aanpassen? Geef dan door wat er anders zou moeten. Wij zullen je altijd adviseren als iets beter anders kan.

Na de goedkeuring zorgen we dat de flessen naar de drukker gaan. Die zal op korte termijn de productie starten. Bij gereedmelding laten we de flessen direct naar jou sturen. Je ontvangt van ons een T/T code (track- en trace)

Hoe verloopt de facturering?

Customised drinkflessen zijn voor ons eenmaal bedrukt onverkoopbaar. Om die reden factureren we een bedrukte drinkflessen project in 2 delen.

  •  65% wordt direct gefactureerd bij opdracht en dient binnen de termijn betaald te worden die we overeen komen.
  •  35% wordt als slotsom gefactureerd als de flessen gereed zijn bij de drukker.