De drinkflessen van CamelBak  

CamelBak Eddy drinkfles

Verder bordurend op het aspect hydratatie werd daar de CamelBak drinkfles aan toegevoegd. Wat is daar nou speciaal aan zul je zeggen. Nou, de manier van drinken is speciaal. Bij de CamelBak Eddy hebben we het over een kunststof fles of een metalen fles. De fles bestaat uit een draaidop met bovenop een siliconen drinknippel. Aan de onderzijde van de dop bevindt zich een ruim rietje tot de bodem van de fles. Bij de CamelBak Eddy drinkfles bijt je zachtjes op het siliconen drinktuitje en zuigt vervolgens. Je zult merken, dat de vloeistof zonder enige moeite naar boven komt. Daarbij kun je de fles gewoon rechtop houden. Simpel zonder te hoeven kantelen zoals bij een gewone bidon. Onthoudt deze naam: de CamelBak Eddy bottle. Specifiek een CamelBak drinkfles om gedoseerd te kunnen drinken.

CamelBak Chute drinkfles

Ben je een persoon die snel een grotere hoeveelheid vloeistof wil kunnen drinken, dan is de CamelBak Chute drinkfles jouw maatje. Deze heeft eveneens een draaidop maar geen drinktuitje en rietje. Bovenop zit een kleinere dop die je los kunt draaien en vastklikken in het handvat. Je hebt dan een grote drinkopening, waardoor je met dezeCamelBak Chute drinkfles snel veel kunt drinken. Deze drinkfles werd snel een groot succes, naast de al langer bestaande Eddy drinkfles/

Eddy en Chute drinkflessen zijn er in 0,6, in 0,75 en in een hele liter uitvoering. Beschikbaar in een fris kleurenpallet. De metalen Chute flessen zijn er zelfs in 1,2 liter uitvoering. Makkelijk om je dranken koel te houden bij bijvoorbeeld een dagje strand in de zomer. Je fles frisdrank zal snel opwarmern, maar de RVS CamelBak drinkfles houdt jouw drank koel, urenlang.

Bij de kunststof flessen wordt over het algemeen tampondruk toegepast. Momenteel is dat maximaal mogelijk in een 2-kleuren opdruk. Bij de metalen flessen kiezen we eerder voor een lasergravering.