BEDRUKTE CAMELBAK KUNSTSTOF DRINKFLESSEN

CamelbaK Eddy+ drinkfles kunststof

CamelbaK Eddy+ is de drinkfles met een inwendig rietje en een drinktuitje. De fles bevat een draagbeugel en een kantelbare drinktuit. Plat geklapt bij buiten gebruik en simpel opgeklapt om te kunnen drinken. Je zuigt aan de nippel en de vloeistof komt door het rietje omhoog. De fles hoef je niet eens te kantelen. Het materiaal is Tritan, een polyestersoort en is in allerlei mooie kleurtjes verkrijgbaar. Met de CamelbaK Eddy+ kun je nippen en kleine slokjes tegelijk nemen.600 ml

750 ml

1000 ml

CamelbaK Chute Mag drinkfles kunststof 

Ben je een persoon die snel een grotere hoeveelheid vloeistof wil kunnen drinken, dan is de CamelbaK Chute drinkfles jouw beste maatje. Deze heeft eveneens een draaidop maar geen drinktuitje en rietje. Bovenop zit een kleinere dop die je los kunt draaien en magnetisch vastklikken in het handvat. Je hebt dan een grote opening, waardoor je met deze CamelbaK Chute Mag drinkfles snel veel kunt drinken. De deksel bevat eveneens een draagbeugel om de fles overal mee naar toe te nemen.


600 ml

750 ml

1000 ml

De doppen van de CamelbaK Eddy+ en de CamelbaK Chute mag flessen

 

Eddy+ dop

Chute dop gesloten

Chute dop geopend


De belangrijkste specificaties:

Inhoud: 400 - 600 - 750 - 1000 ml

CamelbaK bedrukking: tampondruk of digitale print, te bepalen door onze drukker. Dit maakt voor het uiterlijk niet uit. Je kunt dit niet zelf kiezen. Het ligt aan de bedrukking van je custom drinkfles.

Plaatsing logo: Het logo wordt horizontaal of verticaal aangebracht exact uitgelijnd boven het CamelbaK merklogo. Het merklogo staat altijd standaard op alle gepersonaliseerde CamelbaK flessen. Het is niet mogelijk om dit weg te laten! De keuze voor verticale of horizontale plaatsing van een logo gaat in overleg, maar is afhankelijk van de vorm van het logo. Wij kunnen je hierin adviseren. JouwDrinkfles kijkt altijd met jou mee en adviseert je waar mogelijk, zodat we samen het mooiste resultaat bereiken.
 

 

 

 CAMELBAK BEDRUKKEN?  
 Het platform voor bedrukte of lasergegraveerde drinkflessen