JouwDrinkfles voor jouw personalisatie!
Het platform voor bedrukte of lasergegraveerde drinkflessen

Customised CamelBak Travelmug 

Naast de eerdergenoemde drinkflessen van CamelBak hebben we nog een aantal producten die we customised aan je kunnen leveren. 

De customised CamelBak travelmug

Bij de CamelBak travelmugs kan worden gekozen uit de Forge en de KickbaK modellen. Allemaal gemaakt uit 18/8 RVS materiaal.

Forge onderscheidt zich in de Forge met en houd van respectievelijk 400 of 500 ML. Handige travelmugs of reismokken met een eenhandsbediening. Knop indrukken en drinken maar. De Forge Divide werd later toegevoegd en is er in heel veel flitsende kleuren. Ook deze fles bedien je simpel met 1 hand. De Divide heeft een inhoud van 500 ml.

Bij de collectie customised CamelBak travelmug is de KickbaK hagelnieuw vanaf seizoen 2017. Eveneens verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen, namelijk 600 en 900 ml maar liefst. Deze dubbelwandige drinkbekers houden je drank 4 uur gloeiend heet en 8 uur superkoud. In maar liefst 7 verschillende frisse kleuren leverbaar. Met recht een ideale marketingtool om je klanten mee te verrassen. Klik op de afbeeldingen hieronder, zodat je een goede indruk krijgt van de allernieuwste KickbaK.

Al deze drinkmokken kun je uiteaard bekijken op onze webshop via de link travelmugs Bepaal de kleur, bepaal de inhoud en bepaal je bedrukkingsmethode of ga voor de luxe lasergravering. Een sierraad om weg te geven aan je klanten of een super uitstraling voor de afdelingen binnen je eigen organisatie. Wat zou je zeggen van een eigen kleur voor elke afdeling? Vul snel het aanvraagformulier in en je ontvangt per omgaande een mooie aanbieding. Snel een filmpje bekijken, it's KickbaK time now! We hebben er 2 voor je geselecteerd, de Kickbak video en de lasergravering video.