JouwDrinkfles voor jouw personalisatie!
Het platform voor bedrukte of lasergegraveerde drinkflessen

Customised CamelBak RVS drinkfles

CamelBak kent ook een uitgebreide collectie drinkflessen, gemaakt van 18/8 RVS materiaal. Dubbelwandige flessen, die je drank maar liefst 24 uur lang gekoeld houden. Ben je een fan van RVS ipv Tritan kunststof, dan kies je uit deze collectie.

Stap 1

  • Wordt het een CamelBak Eddy+ customised, een CamelBak Chute Mag customised of een mix van beiden?

De Chute Mag is leverbaar in een 600 ml en 1200 ml uitvoering en in ca. 7 kleuren. Wat je kiest is afhankelijk van de inzet die je voor ogen hebt. Je kunt je voorstellen dat je bij een dagje strand in zomers weer de 1200 ml fles kunt inzetten om je frisdrank de hele dag gekoeld te houden. In tegenstelling tot een plastic fles sinas of cola, die op enig moment warm gaat worden, niet lekker meer!

Stap 2

  • 600 of 1200 ml* inhoud (* uitsluitend Chute Mag model)

Als je besloten hebt welke inhoud de fles moet hebben, kom je bij de keuze of je gaat kiezen voor een tampondruk of voor een mooie luxe lasergravering. Resumerend kon je bij de tampondruk gaan voor 1 of 2 kleuren. Op deze flessen is een lasergravering natuurlijk top of the bill, stijlvol, uniek, ja bijna chique zelfs. Uiteraard maak jij de keuze.

Stap 3

  • Waar ga je voor een tampondruk in 1 of 2 kleuren of voor een lasergravering?

Je kunt je aanvraag nu gaan definiëren, zodat wij een passende aanbieding voor je kunnen gaan uitwerken. Mocht je zowel tampondruk of lasergravering aangeboden willen hebben, nou dan werken we dat toch voor je uit. Bewust een keuze maken voor een duurzame CamelBak drinkfles.