JouwDrinkfles voor jouw personalisatie!
Het platform voor bedrukte of lasergegraveerde drinkflessen

Customised CamelBak kunststof drinkfles 

Voor welke gebruikers schaf je CamelBak customised drinkflessen aan? Dat is de eerste afweging die je gaat maken. Voor de nippers de CamelBak Eddy+ customised en voor de slurpers de CamelBak Chute Mag customised. Binnen een kantooromgeving waar de fles op het buro staat, zul je een andere afweging maken dan wanneer je de flessen bij een buitenfunctie gaat gebruiken. Valt een Eddy+ om op je buro, dan is de fles lekproof en zullen je documenten niet nat worden.

Stap 1

  • Wordt het een CamelBak Eddy+ customised, een CamelBak Chute Mag customised of een mix van beiden?

Customised CamelBak drinkfles

Eerst even wat info over het materiaal Tritan. Tritan is een copolyester, BPA free geproduceerd. Tritan kent een luxe glanzende tint wat overeenkomt met echt glaswerk. Tritan is duurzamer in gebruik ten opzichte van Polycarbonaat. Daardoor is Tritan geschikt voor zeer langdurig gebruik in de vaatwasmachine. Het materiaal blijft helder zonder barstjes en dofheid, zelfs na honderden wasbeurten. Aanbevolen wordt wel om de fles-onderdelen in het bovenrek van de vaatwasser te leggen!

Bij de kunststof flessen onderscheiden we enkelwandige of dubbelwandige flessen. Onnodig te melden, dat de dubbelwandige drinkflessen een hogere isolatiewaarde kennen en je drank dus langer koel houden.

Stap 2

  • enkelwandig of dubbelwandig

De volgende keuze wordt de inhoud van de drinkfles. Puur afhankelijk van waar je de fles voor gaat inzetten. Heb je veel vloeistof nodig of kun je met minder uit de voeten. We beginnen voor de enkelwandige drinkflessen met 600 ml, opgevolgd door 750 ml en de grootste inhoud van 1000 ml. De dubbelwandige CamelBak drinkflessen zijn momenteel uitsluitend in 600 ml verkrijgbaar.

Stap 3

  • Welke inhoud wil je? 600 - 750 - 1000 ml 

Alle kunststof CamelBak drinkflessen kunnen worden voorzien van een bedrukking, die middels tampondruk of digitale print wordt gerealiseerd. Momenteel kunnen we dat voor je in 2 kleuren doen. Onze ervaring is wel, dat het vaak mooier is om de bedrukking in 1 kleur uit te voeren. Uiteindelijk bepaal je zelf wat je mooi of beter vindt. De positie van de bedrukking wordt altijd zodanig gekozen, dat het logo tijdens het drinken altijd optimaal zichtbaar is. Houdt er rekening mee, dat er maximale formaten gelden voor bedrukking.

Stap 4

  • De fleskleur kiezen en ga je voor 1 of 2 kleurendruk

Nog niet bekend met CamelBak drinkflessen? Via deze link plaatje ga je naar onze webshop en kun je een CamelBak drinkfles bestellen. Proberen is jezelf overtuigen en je keuze makkelijker maken! Onderstaande productvideos van Eddy+ en Chute Mag tonen jou alle ins en outs.