OVER ONS

Wij zijn JouwDrinkfles en wij bedrukken CamelbaK drinkflessen. Custom drinkflessen maken past helemaal in ons straatje. We zijn daar erg goed in en durven te stellen dat ieder project een mooie uitdaging vomt. Door onze expertise kunnen wij vanaf het eerste moment tot aan de feitelijke uitlevering de vertaalslag maken naar de mooiste bedrukte drinkfles. We zijn pas blij als jij als klant tevreden bent!

Onze werkwijze is helder. Je ontvangt altijd een all-in prijs van ons. Geen verrassingen en geen verdere aanslag op je budget. We zijn in staat tot verrassend snelle leveringen. Bij een extreem korte productietijd, bijvoorbeeld door een last-minute bestelling, hoor je van ons vooraf wat de eventuele extra kosten zijn.  Die kosten hebben niets te maken met het product. Het betreft kosten voor een koerier als Fedex of UPS om je order op tijd te kunnen leveren. Dat gaat direct vanaf onze drukker linea recta naar jouw adres. CamelbaK personaliseren is 1 ding, daar doen we ons uiterste best op. Het blij maken van jou als klant is een ander ding, wat wij hoog in het vaandel hebben staan. 

JouwCamelbaK is een handelsnaam van Van Rossum Trading BV. Het bedrijf bestaat al sinds 1993. Door meerjarige importeurschappen kent de markt voor ons geen geheimen meer. Sport in zijn algemeenheid spreekt ons erg aan. Doordat wij zelf al jaren actief zijn op dat vlak, weten wij wat je nodig hebt. Personalisering van producten is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Onze creativiteit maakt dat wij jouw plan snel om kunnen zetten naar een realistisch ontwerp. Voor ons staat voorop, dat jij blij moet zijn met wat wij voor je realiseren. Onze drive en resultaatgerichtheid maakt dat wij ons 100% voor je zullen inzetten. Dat is een belofte waar je ons aan mag houden!  

PASSION | PERFORMANCE | PERFECTION

 


 

 

 

 

 CAMELBAK BEDRUKKEN?  
 Het platform voor bedrukte of lasergegraveerde drinkflessen 
E-mailen
Bellen