JOUW DRINKFLES NIEUWSFLITS


Nieuws


Terug naar overzicht

01-11-2021

Wegwerpbekers vanaf 2023 uit den boze

Vanaf 2023 valt het doek voor wegwerpbekertjes. Medewerkers dienen een eigen mok te gaan gebruiken. Veel beter natuurlijk is het om een CamelbaK drinkfles of CamelbaK reismok te overwegen.
De CamelbaK producten zijn herbruikbare drinkflessen of reismokken, die het teveel aan plastic afval van de drinkbekers ineens kunnen oplossen. Het is een mindset om je eigen drinkfles of mok te gaan gebruiken. Je bent er nu aan gewend om een bekertje te nemen bij de waterautomaat en dat vervolgens in de afvalbak te droppen.
Het bekertje zal vast al op je werkplek ondersteboven zijn gegaan. Spullen of documenten nat en frustratie alom. Met een CamelbaK was dit niet gebeurt. Bovendien vul je je drinkfles met water of wat je wilt drinken en valt die dan om, dan blijft je buro of werkplek droog. Na het reinigen van je fles, gebruik je deze de volgende dag weer. Jaar in, jaar uit. Het plastic bekertje zul je niet eens missen.
Voor bedrijven en instellingen bovendien te personaliseren door JouwDrinkfles met het bedrijfslogo of de afdelingsnaam. Schakel ook de knop nu al om en ga voor de herbruikbare CamelbaK. Stel niet uit maar los het plastic probleem nu op.

 2023-wegwerpbekers.jpg


Terug naar overzicht


 CAMELBAK BEDRUKKEN?  
 Het platform voor bedrukte of lasergegraveerde drinkflessen 
E-mailen
Bellen